Barnkonventionen i en låda

Förskoleanpassad inspirationslåda om Barnkonventionen som innehåller kreativa, lekfulla och tankeväckande övningar om barnets egna rättigheter. Materialet syftar till att öka förståelsen för vad Barnkonventionen innebär i praktiken.

Denna låda riktar sig till förskolan och ger en unik möjlighet till att öka förståelsen bland barn och pedagoger.

”Barnkonventionen i en låda” är ett skolmaterial där övningarna kan göras med barnen och pedagoger. I lådan ligger en introduktion till Barnkonventionen och åtta häften om olika teman som underlag för kreativa, lekfulla och tankeväckande övningar om barns rättigheter.

Materialet är producerat av UNICEF Sverige.

Beställ Barnkonventionen i en låda här!

barnkonv-i-en-lada

Specifikationer

  • Förskola
  • 30 min - temavecka